Dejavnosti

Nepremičnine

Naša družba Proagent d.o.o. se ukvarja s posredovanjem pri prodaji, nakupu, najemu, oddaji ali zamenjavi nepremičnin.

1. Aktualna ponudba nepremičnin - prodaja:

  • Zemljišča v Gornjem Gradu
Lokacija: Savinjska regija, Gornji Grad
Upravna enota: Mozirje
Velikost: 406.170,00 m²
Opis:
Prodamo zemljišče, v izmeri 406.170 m2. Zemljišče se nahaja na čudoviti lokaciji v podgorju Savinjskih Alp pod Menino planino. Kraj je upravno središče večinoma agrarne okolice, ki jo sestavljajo hribovske vasice in osamljene višinske kmetije. Nekatere od njih se ukvarjajo s kmečkim gostinstvom. Sam kraj daje umirjen videz, saj je industrijski obrat, v katerem je zaposlenih nekaj domačinov odrinjen na obrobje.

Geografsko območje pripada Kamniško - Savinjskim Alpam. Območje je hribovito in leži v dolini, ki jo je izdolbel potok oziroma reka Dreta.

Izredna lokacija nudi možnost turistično rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti v prijetnem okolju Mozirskega gaja in čudovite izlete skozi slikovito Logarsko dolino. Avtocestne povezave omogočajo hiter dostop tako slovenskih obiskovalcev kot turistov iz sosednjih držav.


  • Zazidljiva posest Borštnikova domačija
Lokacija: Severno Primorska, Kromberk
Upravna enota: Nova Gorica
Velikost: 6.600,00 m²
Opis:
Prodamo zemljišče v izmeri 6.600 m2 na katerem stoji stanovanjska hiša. Mirno območje obdano z gozdom, travniki in potokom bo bodočim lastnikom omogočalo kakovostno bivanje. Istočasno boste prihranili veliko časa saj se lokacija nahaja v neposredni bližini nakupovalnih središč, otroškega vrtca, klinike in samega mestnega središča Nove Gorice z vsemi trgovsko storitvenimi dejavnostmi, kulturno izobraževalnimi ustanovami in kot gospodarsko in upravno središče z možnostjo zaposlitve.2.
Aktualna ponudba nepremičnin - oddaja v najem:

  • Poslovni prostori na Kidričevi 9a v Novi Gorici,
  • Poslovni prostori na naslovu Mejni prehod 2B v Vrtojbi.

Za dodatne informacije pokličite na telefon: +386 5 338 00 00, +386 5 338 01 10 ali nam pišite na: #EM#696f646c44757468696e6f6578237d66#EM#